Grondbank reikt 9 certificaten uit

In het voorjaar van 2007 heeft vzw Grondbank alweer 4 nieuwe certificaten uitgereikt voor tussentijdse opslagplaatsen (TOP) en centra voor grondreiniging (CGR). Tegelijkertijd was het voor sommige bedrijven al ruim 3 jaar geleden dat ze een certificaat van de Grondbank in ontvangst mochten nemen. 

Op 28 maart werden 8 bedrijven uitgenodigd voor de officiële uitreiking op ons kantoor. Onder de genodigden 3 nieuwkomers, AGRC Gent (CGR, Wondelgem), Brakels Grondsorteercentrum (TOP, Brakel) en Hegrola (TOP, Heultje-Westerlo). Ook de firma Petillion (Ieper) kreeg voor haar nieuwe biologische reinigingsinstallatie een nieuw certificaat. Petillion was eerder reeds gecertificeerd als TOP.

Het was intussen reeds ruim 3 jaar geleden dat de grondbank haar eerste certificaten uitreikte. Tijd dus om deze pioniers opnieuw in de bloemetjes te zetten: AWS (CGR, Sint-katelijne-waver),Bioterra, (CGR, Opglabbeek), Shanks Vlaanderen (CGR, Gent), Sita Remediation (CGR, Grimbergen).

Kort daarna was het alweer tijd om te vieren: ook GRC Brugge (foto) kreeg een nieuw certificaat. Dit nieuwe filiaal van GRC Kallo, gevestigd in Zeebrugge, combineert de activiteiten van tussentijdse opslagplaats met een grondreinigingscentrum. 

U vindt een overzicht van al onze gecertificeerde TOP’s en CGR’s op onze homepage. U wil meer te weten komen over onze aanpak en de ondersteuning die de Grondbank biedt?

Contacteer ons:
Kathleen Wielant
Verantwoordelijke tussentijdse opslag en grondreiniging
Tel.: 02/545.58.81
Email:
kathleen.wielant@grondbank.be