De Grondbank online !

Om onze dienstverlening nog te verbeteren bieden wij onze aangesloten aannemers sinds 25 oktober onze nieuwe online-toepassing aan.

U kan op een eenvoudige manier inloggen en met enkele muisklikken een overzicht bekomen van al uw lopende én afgeronde projecten. Daarnaast kan u bodembeheerrapporten aanvragen, een grondtransportmelding doen en, als de grondwerken afgelopen zijn, uw eindverklaringen aan ons overmaken.

Op zich verandert er niets aan onze vertrouwde procedures, wel wordt het eenvoudiger om aanvragen in te geven en te verzenden.

Wij nodigen u uit gebruik te maken van onze nieuwe toepassing. Dit is vanzelfsprekend niet verplicht: u kan natuurlijk ook nog steeds via fax of per post uw aanvragen overmaken. Aarzel niet om het toch eens te proberen, deze bijkomende dienst brengt immers geen meerkosten voor u met zich mee!

Als u de eerste maal inlogt, klikt u op “Nog geen wachtwoord?“, geef uw aansluitingsnummer in (bvb. 2007/1234) en kies het gewenste e-mailadres. Wij sturen u vervolgens onmiddellijk uw wachtwoord.

Let op: aan elke organisatie wordt slechts één login en wachtwoord toegekend. Via het menu “Instellingen” kan u ten allen tijde uw wachtwoord wijzigen.

Vragen m.b.t. de online-toepassing? Contacteer ons en vraag naar Stijn Sysmans (tel. 02 545 58 77)!