Vraag en aanbod is gelanceerd!

Om 2008 onmiddellijk enthousiast in te zetten, start de Grondbank met een nieuwe internet-toepassing. Plaats een gratis zoekertje om uw grondoverschotten of -tekorten in de kijker te zetten.

Deze nieuwe toepassing is voor iedereen vrij toegankelijk. Op deze manier wil de Grondbank de verschillende betrokkenen bij elkaar brengen en een steentje bijdragen om het grondoverschottenprobleem aan te pakken. De nieuwe toepassing is zodanig opgevat dat de verschillende bezoekers van onze website elkaar zelf kunnen contacteren om de nodige afspraken te maken en dit zonder tussenkomst van de Grondbank.

Hoe gaat u te werk?

Surf naar onze website www.grondbank.be en klik op het vak "Vraag & aanbod".

Het ingeven van een nieuw zoekertje is heel eenvoudig. Kies hiervoor "Aanvraag of aanbod ingeven". Vervolgens heeft u de keuze tussen aanvraag en aanbod. De met rood kruisje gemarkeerde vakken zijn verplicht in te vullen. Nadat u de advertentie heeft verstuurd krijgt u een e-mail terug, waarna u eenvoudig kan bevestigen. Belangrijk is dat u deze e-mail ook bewaart, zodat u makkelijk een advertentie kan wijzigen of verwijderen.

Het raadplegen van de geplaatste zoekertjes gaat eenvoudig door op “overzicht grond aanvragen “ of “overzicht grond aanbiedingen” te kiezen. Telkens kan u zoeken op postcode of gemeente, maar eerst krijgt u een overzicht van alle advertenties.

Om een zoekertje te wijzigen of te verwijderen gaat u via "login of accountbeheer". Belangrijk is dat u hierbij het paswoord van het betreffend zoekertje bij de hand heeft.

Paswoord vergeten? Geen probleem: u geeft uw e-mailadres in en krijgt vrijwel onmiddellijk uw paswoord per e-mail toegestuurd.
Let wel: elk zoekertje heeft zijn eigen paswoord.

Indien u moeilijkheden ondervindt, aarzel dan niet om Stijn Sysmans (02/545.58.77) of Andy Heurckmans (02/545.58.52) te contacteren.

Het Grondbank-team