Controleer online uw openstaande dossiers

Zoals u ondertussen wellicht reeds weet lanceert de Grondbank een tweetal keer per jaar een archiveringsactie. Met dit initiatief willen we vermijden dat uw grondtransporttoelatingen en gebruiksbrieven nodeloos open blijven staan. Bovendien kunnen de afgelopen projecten afgesloten en gearchiveerd worden.

Daarom vragen we om even de tijd te nemen om uw projecten door te nemen.

Dankzij de internettoepassing van de Grondbank is dit heel gemakkelijk geworden. Met een druk op de knop krijgt u een overzicht van al uw projecten. Mogelijk zijn een aantal van deze projecten ondertussen afgerond en de verschillende partijen reeds afgeleverd op hun eindbestemming.
Mogen we u in dat geval – ter afsluiting van dit dossier – vragen om de vervolledigde en ondertekende eindverklaring aan ons over te maken.

Hoe gaat u te werk?
Geef in het online-vak – links op de startpagina van www.grondbank.be – uw login en wachtwoord (*) in. U komt in het Grondbank Online-scherm. Klik vervolgens op de derde keuzemogelijkheid voor een overzicht van alle afgeleverde grondtransporttoelatingen (GTT) en gebruiksbrieven (GB) waarvoor nog geen bodembeheerrapport werd afgeleverd. In de eerste kolom van dat overzicht vindt u alle einddata van de afgeleverde documenten terug.

Mochten wij geen bericht ontvangen binnen de 4 weken, zullen deze dossiers worden afgesloten en gearchiveerd. Uiteraard kunnen deze later heropend worden, mocht er een misverstand zijn.

Heeft u vragen?
Aarzel dan niet om uw projectverantwoordelijke bij de Grondbank te contacteren. Deze helpt u graag verder.

Het Grondbank-team
-------------------------
vzw Grondbank
! Lombardstraat 34-42
1000 Brussel
' 02 545 58 48
6 02 545 58 54
www.grondbank.be 

(*) nog geen wachtwoord?
Klik op “Nog geen wachtwoord?“, geef uw aansluitingsnummer in (bvb. 2007/1234) en kies het gewenste e-mailadres.
Uw wachtwoord wordt onmiddellijk per e-mail doorgestuurd.

Grondbank online - klik hier voor meer info