Opleidingen Tracimat-deskundigen

Tracimat vzw - de erkende sloopbeheerorganisatie opgericht door de Vlaamse Confederatie Bouw (VCB), in samenwerking met de Confederatie van aannemers van sloop- en ontmantelingswerken (CASO), de Federatie van producenten van recycling granulaten (FPRG) en de Organisatie van raadgevende ingenieurs- en consultancybedrijven (ORI), organiseert in het najaar een aantal opleidingen voor sloopdeskundigen.

Tracimat biedt in november 2 verschillende modules aan:

2-daagse opleiding Tracimat deskundige - 6/7 november Zwijnaarde

De eerste stap in de traceringsprocedure is de opmaak van een sloopopvolgingsplan door een deskundige. Die deskundige is steeds een neutrale partij onafhankelijk van de sloper. Eén van de voorwaarden om als deskundige met Tracimat te kunnen werken in het kader van zowel sloop van bouwwerken als infrastructuurwerken, is het doorlopen van deze tweedaagse opleiding inclusief het slagen voor het bijhorend examen.

De doelgroep voor deze opleiding: studiebureaus en deskundigen die sloopopvolgingsplannen voor bouwwerken en infrastructuurwerken willen opmaken.

Meer info & inschrijving: klik hier

Opleiding Tracimat deskundige infrastructuur - 17 november 2017

De eerste stap in de traceringsprocedure is de opmaak van een sloopopvolgingsplan door een deskundige. Een voorwaarde om als deskundige met Tracimat te kunnen werken voor infrastructuurwerken, is het doorlopen van deze opleiding.

De doelgroep voor deze opleiding: studiebureaus en (erkende bodemsanerings)deskundigen die sloopopvolgingsplannen voor infrastructuurwerken willen opmaken.

Meer info & inschrijving: klik hier

Meer opleidingen in de toekomst : stuur een berichtje naar info@tracimat.be

 

 

Opleidingen Tracimat-deskundigen